Космонавтът Антон Шкаплеров е гласувал за Путин на борда на

...
Космонавтът Антон Шкаплеров е гласувал за Путин на борда на
Коментари Харесай

В Космоса гласуваха за Путин на 100%, на земята - 76,67%

Космонавтът Антон Шкаплеров е дал своя вот за Путин на борда на Международната галактическа стганция. И тъй като той е самичък в Космоса, Централната изборна комисия регистрира, че за новия президент в Космоса са дали своят вот на 100%. Шкаплеров оповестява, че за трети път е в Космоса, а гласоподава за повторно, въпреки да не е в Русия и дори на земята.

При отработени 99,75% от протоколите Владимир Путин има 76,67%, претендентът на комунистите Павел Грудинин - 11,79%, Владимир Жириновский - 5,66%, Ксения Собчак - 1,67 ", водачът на " Яблоко " Григорий Явлинскии - 1,04 и други

Избирателната интензивност е към 67%, което е с % и половина повече от изборите през 2012 година За путин са дали своят вот близо 55млн. души, за Грудинин повече от 11 млн. и за Жириновский - над 4 млн.

Руският опозиционен водач Алексей Навални съобщи, че е бойкотирал президентските избори в Русия и посъветва руснаците да създадат същото. Навални нямаше право да взе участие в предизборната акция заради присъда, която мнозина дефинират като политическа. Той насочи остри рецензии към седемте противници на Путин, че не са изразили митинг поради гласоподаване с повече от една бюлетина и други нередности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР