Космическите войски на Русия успешно са изпитали маневриращ сателит, способен

...
Космическите войски на Русия успешно са изпитали маневриращ сателит, способен
Коментари Харесай

Космическите войски на Русия се похвалиха с успешен тест на сателити убиийци

Космическите войски на Русия сполучливо са изпитали маневриращ спътник, кадърен да лети до други орбитални апарати, да ги инспектира и при нужда да ги прихваща. Това оповестиха от съветското военно министерство, представено от информационните организации.
Уточнява се, че по време на тестванията, спътникът се отделил от околоземна платформа " Космос-2519 ", пусната на 23 юни 2017 година Апаратът, откакто трансформирал орбитата си, се върнал на платформата и я инспектирал.

В резултат на тестванията по ръководството на маневриращ боен сателит, са били тествани наземни и орбитални средства, както и способи за балистични калкулации и програмен продукт. Също по този начин е била доказана опцията за автоматизирано откачване на спътника от платформа, дистанционното управление на полета му и потреблението на оборудването на борда.

Подобни спътници убийци, предопределени освен за наблюдаване на други апарати, само че също и за прихващането им, ще станат значим детайл от съветската орбитална секта, изпълнявайки сдържаща роля в галактическата военна конкуренция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР