Космическите агенции на двайсетина страни предлагат да се създаде Космическа

...
Космическите агенции на двайсетина страни предлагат да се създаде Космическа
Коментари Харесай

Космически агенции предлагат да се създаде Космическа обсерватория на климата

Космическите организации на двайсетина страни оферират да се сътвори " Космическа обсерватория на климата ", в която да се споделят и обобщават климатичните данни, получени в космоса, съобщи Франс прес.

Представители на галактическите организации на Китай, Япония, Индия, Англия, Италия, Германия, Швейцария, Австрия, Швеция, Норвегия, Румъния, Израел, Украйна и Обединените арабски емирства се срещнаха през вчерашния ден във френския Национален център за галактически проучвания, в навечерието на срещата на върха за климата в Париж.

От към 50 индикатори, които са от значително значение за климата, 26 се следят със спътници от космоса. Те наблюдават вариациите на температурите на Земята, нивото на океаните, излъчванията парникови газове.

" Доколкото наблюдението от космоса е всъщност без значение от границите и универсално налично, космосът е от изключително значение за познаване на проблемите, свързани с климатичните промени ", се споделя в декларацията, призната нощес от галактическите организации.

Целта на предлаганата Космическа обсерватория на климата е да се координират всички съществуващи средства.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР