Кошмарни празници изкара семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули

...
Кошмарни празници изкара семейство от Свиленград. Група агресивни мъже нахлули
Коментари Харесай

Група мъже пребиха семейство в Свиленград на Бъдни вечер

Кошмарни празници изкара семейство от Свиленград. Група нападателни мъже нахлули в дома им на Бъдни вечер и пребили общо петима души.
 
На празника фамилията се готвело да седне на трапезата, когато чули, че на открито нещо става. Мъжете нахлули в дома на Стоеви към 18:30 часа, разбивайки вратата. Първата жертва на групата от ромската махала е баба Райна, която е мъчно преносима.

 
„ Влязоха вътре. Аз ги попитах какво вършат, а те ме удариха ”, описа Райна Капитанова.
 
По-късно станало ясно, че групата търси млад мъж, който работи като охранител в дискотека и два дни по-рано ги е изгонил от там поради пререкания в заведението. След като не го разкрили на първия етаж, тръгнали към втория.
 
„ Бяха десетина индивида, може би и повече, с щурм изкъртиха вратата и влязоха. С влизането ме повалиха на земята и започнаха да ме ритат, удрят с тояги и юмруци ”, споделя Красимир Стоев.-->
 
След мелето в коридора част от групата се качила на втория етаж. По пътя блъснали и бащата на Красимир. „ Срещу него бяха застанали двама мъже, които го разпитваха къде е момчето, което търсят ”, споделя Веселина Стоева, която е била в стаята с 9-годишния си наследник.
 
След като не разкрили охранителя, нападателите тръгнали на открито. На излизане блъснали и Веселина. Отвън видели комшия с телефон в ръка и нападнали и него.
 
След идването на полицията трима от нападателите са задържани за 24 часа. Те се държали нападателно и към униформените. А охранителят, поради който е станало нападението, и през днешния ден не беше в дома си.
 
Задържаните към този момент са освободени, следва прокуратурата да им повдигне обвинявания.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР