Кошмарите на Мария от зверщините на съпруга й се завръщат.

...
Кошмарите на Мария от зверщините на съпруга й се завръщат.
Коментари Харесай

Кошмар за Мария! Миро Дзвера я спуква от бой заради Рачков

Кошмарите на Мария от зверщините на брачна половинка й се завръщат. Миро Дзвера е кадърен на всичко, в случай че забележи някой мъж до жена си.

Напоследък лихварят бил гневен от това, което вижда сред фолк дивата и водещия Димитър Рачков по време на „ Като две капки вода ”. Митко се пробва да флиртува леко с певицата, като постоянно намесва и мъжа й, един път даже го изкара пред камерите.

Дзвера бил извънредно ревностен и още по време на шоуто изгарял от яд, че жена му се кълчи постоянно разголена пред един куп мъже, а непрекъснатите похвали на Рачков и Герo за външния й тип го вбесявали още повече.

Миро няма по какъв начин да налети на пердах на Димитър Рачков, даже и отвън предаването, по тази причина въzнамерявал да си изкара цялата гняв на Мария. Бившият пандизчия към този момент обмислял да я спука от пердах, както го направи тъкмо преди година, без да го интересува, че има още участия в шоуто.

Всъщност мнозина подозират, че Миро към този момент е ступал Мария, тъй като при последното си присъединяване в „ Капките ” тя се появи с черни очила, а по време на осъществяването на сцената беше с един звук грим, кадърен да скрие всеки побой.

Припомняме, че предходната година по това време Миро Дзвера се намираше в полицейския сектор, откакто преби свиреп жена си. Впоследствие тя смъкна обвиняванията, защото той й подари чисто ново „ Ламборгини ” и екскурзия до Дубай.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР