Кошмари и несполуки преследват 3 зодии днес. Овните пазете се

...
Кошмари и несполуки преследват 3 зодии днес. Овните пазете се
Коментари Харесай

Хороскоп 15 декември: Голяма изненада за 3 зодии днес


Кошмари и несполуки преследват 3 зодии през днешния ден. Овните пазете се от допускане на неточности във финансовите каузи заради липса на информация, а Раците чувствате вътрешна какофония. Вижте какво ви чака и вас! 

ОВЕН

Пазете се от допускане на неточности във финансовите каузи заради липса на информация. Иначе понеделник може да се назова печеливш, защото за мнозина пораждат удобни условия за материална реализация. Не е изключено да получите преференциално професионално предложение. Предстои ви да вземете значимо решение.

ТЕЛЕЦ

Понеделник е подобаващ за обич. Възможно е във вашия кръг да се появи човек, който няма да е апатичен към личността ви. Не давайте воля на пристрастие, намалете условията си по отношение на придобивки. Дълги и забавни диалози с сътрудници.

БЛИЗНАЦИ

Изпъкват финансови облаги, най-много от съдружен бизнес. Намерете време за срещи, имате късмет ненадейно да разрешите персонален проблем. За някои Близнаци се виждат изненадващо приятни контакти, евентуално с любовен нюанс.

РАК

Чувствате вътрешна какофония, допустимо е конфликтно въодушевление. Бъдете внимателни, намалете условията си. Започват положителни промени в персоналния живот, които обаче няма да се осъществят бързо. Трудностите в осъществяването на професионалните задания ще преодолеете с нечия поддръжка. Много ползотворни контакти.

ЛЪВ

Шансът ви през днешния ден е за пари, само че се постанова да потърсите информация за опциите, които се откриват в тази сфера. Ако става дума за предложение, обмислете позитивните страни и минусите. Бъдете внимателни в любовта, тук също сте предразположени към неточности.

ДЕВА

Понеделник е доста късметлийски за представителите на Дева. Вероятно в кръга на познатите ви настава оживление, появяват се нови другари. Ще имате триумф и в любовните, и в материалните каузи. Ще бъдете подкрепени, може да получите преференциални оферти.  

ВЕЗНИ

Мнозина умишлено търсят усамотение, като че ли да преценяват най-подходящото време за „ нахлуване “. Предстои ви да вземете изрично решение за бъдещото развиване на любовните и на професионалните ви каузи. Според звездите най-подходящо за работата ви е съдействието. Днес – облаги и придобивки за дома.

СКОРПИОН

Склонни сте да занемарите личните си каузи, с цел да бъдете в услуга на други. Влияете се и от прочувствената си настройка. Забелязват се промени, които дават обещание благоприятни условия да оправите финансовото си състояние. Контактите ви са печеливши, само че бъдете внимателни в общуването си по настоятелен тематики, деликатно подбирайте съдружниците си.

СТРЕЛЕЦ

Денят може да премине много досадно за вас, в случай че не се задействате да „ гоните “ осъществяването на дилемите си. Имате късмет в професионалната сфера, което може да значи за някои Стрелци намиране на подобаваща работа или преференциално предложение да подобрите позициите си в службата. Заинтересувайте се за детайлностите и най-много от финансовото поръчителство.

КОЗИРОГ

Късметлии са през днешния ден Козирозите, нека се възползват от удобните условия за реализация. Търсете контакти. Освен съдействието, което ще получите, имате огромен късмет във финансовата област. Ако проведете пътешестване с парична цел, ще постигнете мечтаните резултати, където не се изключва и ново запознанство, и в най-скоро време ще се нуждаете от помощта, която ще ви бъде оказана.

ВОДОЛЕЙ

На напред във времето пред Водолеите изпъкват удобни промени в живота им. Понеделник е с любовни трептения за мнозина, само че не е изключено и да заминете за приятни прекарвания. Денят е прекрасен за развлечения, само че не прекалявайте. Работната седмица ще бъде много напрегната за вас. Успех в професионалните финансови каузи. Ще получите прекрасен подарък от обичан човек.

РИБИ

Един ден, в който бихте могли да принесете изгода както за деловото си развиване, по този начин и за любовния живот. Ще ви съпътства триумф и ще ви показват реципрочност. Творческите персони от знака ще се радват на блестяща изява и реализация. Добри предпоставки и за пътешестване. Очертават се благоприятни условия за сватбен съюз след дълго прекарване на неприятности.

Блиц

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР