Кошмарен трафик по границите. Километрични колони от автомобили и камиони

...
Кошмарен трафик по границите. Километрични колони от автомобили и камиони
Коментари Харесай

Трафикът по границите е истински кошмар!

Кошмарен трафик по границите. Километрични колони от коли и камиони има освен на пунктовете към Турция, само че и на тези към Гърция. Влизането в южната ни съседка през днешния ден отнемаше часове, оповестява Нова телевизия. 

``
реклама

Още преди обед колоните от коли на граничен пункт „ Кулата ” бяха внушителни. Образуваха се тапи. Малко по-късно опашката стигна до 5-6 километра. Тя се резервира дълго време, макар уверението на управляващите, че работят на цялостни обороти. Около 17 часа колите се изтеглиха и сега обстановката е спокойна.



Вече е умерено и на другия граничен пункт с Гърция – „ Маказа ”. Но денят беше призрачен за пътуващите, които са тръгнали към гръцките плажове.

По обяд се образува запушване, а колите чакаха по два часа, с цел да преминат границата. Имаше и периодически такива в противоположна посока – от Гърция към България. Чакането беше към 15-20 минути. Трафикът към момента е интензивно. Огромни тапи има на пункт " Капитан Андреево ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР