Кошмарен жребий за Лудогорец в Шампионската лига. В третия предварителен

...
Кошмарен жребий за Лудогорец в Шампионската лига. В третия предварителен
Коментари Харесай

Кошмарен жребий за Лудогорец в Шампионската лига

Кошмарен чоп за Лудогорец в Шампионската лига. В третия прелиминарен кръг на шампионата разградчани ще играят с спечелилия от двойката Жалгирис (Литва)/ Галатасарай (Турция).

Това ще се случи, в случай че разградчани отстранят Олимпия (Любляна) в предходния стадий на най-комерсиалния клубен шампионат. Първата среща ще се играе на 8/9 август в Разград, а реваншът е седмица по-късно в Турция или Литва, оповестява " Спортал ".

Останалите евентуални противници на българския първенец бяха спечелилите от двойките Брейдаблик (Исландия)/ Копенхаген (Дания) и ХИК Хелзинки (Финландия)/Мьолде (Норвегия).

Галатасарай е апетитен за безспорен любимец против Жалгирис. През предишния сезон турският гранд стана първенец на своята страна с осем точки преднина пред Фенербахче. Отборът на Галатасарай е формиран от куп известни имена в европейския футбол. През предходната акция в отбора бе и аржентинската звезда Мауро Икарди, който играеше чартърен от ПСЖ. Към сегашния миг звездите на Чим-бом са Дрис Мертенс, Николо Дзаниоло, Лукас Торейра и новото попълнение Вилфред Заха.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР