Кошмарен инцидент беляза втория кръг от българския шампионат по планинско

...
Кошмарен инцидент беляза втория кръг от българския шампионат по планинско
Коментари Харесай

Кола се запали на рали в Шумен

Кошмарен случай беляза втория кръг от българския шампионат по планинско нанагорнище „ Мемориал Валерий Великов “ 2022, което се организира в Шумен.

Изключително оспорваната конкуренция беше извоювана от Стефан Стоев (Силвър Кар EF-10, АСК " Боженци " ). Победителят в надпреварата стана явен едвам в третия манш, а преди този момент първото място си оспорваха Стоев и Юлиян Телийски (Мицубиши Лансер, АСК " Дунев рейсинг " ).

След финала автомобилът на Телийски се възпламени. Инцидентът се случи край навалица от фенове, като по знамение няма потърпевши. Пламъците бяха незабавно загасени с помощта на бързата и съответна реакция на съперниците на Юлиян Телийски, които му се притекоха на помощ.

" За голямо страдание на нас и на Юлиян Телийски, след финала на третия спортен манш, автомобилът му избухна в пламъци. Радостното е, че той излезе жив и здрав. Щетата по информация не е толкоз огромна. Все отново неговото време се зачете и е втори след ожесточената борба със Стефан Стоев. Нека пожелаем на Юли бързо възобновяване на автомобила ", написа Серкан Ирфан във " Facebook " към фрагментите от случая, които разгласява.



Част от мненията към поста:

" Ужас! Евала на момчетата, че по този начин самоотвержено скочиха и му помогнаха! ".

" По трасето би трябвало да има зони с маршали с по три пожарогасителя - един прахов, един Следствен отдел към окръжна прокуратура, и един воден. При потребност да се употребява пожарогасителя, който е най-подходящ за обстановката ".

" Ако не беше бързата реакция на всички водачи, колата щеше да стане на пепел. Имаше доста колегиалност на това съревнование. Това се желае и всичко ще минава безпрепятствено и без никакви непотребни драми ".

" Това се споделя спорт и доста пъти е било доказвано - всички са почтени мъже, другари и сътрудници. Mоже да са противници сред старта и финала, само че през другото време са отборни играчи и обединени и задружни от доста други спортове. Tова е същинският спорт ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР