Кошмарен е трафикът към морето по автомагистрала „Тракия“. Заради ремонта

...
Кошмарен е трафикът към морето по автомагистрала „Тракия“. Заради ремонта
Коментари Харесай

Кошмарен пътен трафик към морето заради ремонта на АМ Тракия

Кошмарен е трафикът към морето по автомагистрала „ Тракия “. Заради ремонта край Стара Загора стотици коли са в клопката по обходния маршрут през село Ракитница. Преминаването лишава повече от три часа.

Проблемът със задръстването в посока Бургас е почнал към 9:00 часа сутринта. Макар обстановката да се е подобрила леко към обяд, поради ремонта на „ Тракия “ край Стара Загора трафикът се отбива на пътен възел „ Чирпан – Изток “ и минава по остарелия път от София към морето, през селата.

Край село Ракитница е неговата сериозна точка. Тук пътят е стеснен, а поема цялото пренасочено придвижване и в двете направления. Има легнали служители на реда и ограничаване на скоростта. Затова и по традиция, изключително през почивните дни, се образуват километрични колони.

Попадналите в клопката на задръстването споделят, че 20-километровата права от Чирпан до Ракитница се е пътувала в най-хубавия случай за 40 минути. А в шофьорските групи в интернет има изявления на водачи, които споделят, че междинната скорост, с която са се движели, в региона на обиколния маршрут на ремонта на „ Тракия “, е била 3 километра в час. И в цялата тази напрегната обстановка, в интернет се появиха фотоси от задръстването с надпис „ Спа Ракитница – свободни места няма “.

В момента придвижването в посока Бургас се възстановява, само че продължава да е интензивно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР