Кошмарът за Благо Джизъса става пълен. Жена му Полина го

...
Кошмарът за Благо Джизъса става пълен. Жена му Полина го
Коментари Харесай

Благой Георгиев е на червено, фалитът му след развода го оставя на улицата

Кошмарът за Благо Джизъса става цялостен. Жена му Полина го изрита от у дома и на процедура го обрече да няма къде да живее.

Бившият футболист няма апартамент на свое име, няма даже автомобил. Това го прави в извънредно усложнено състояние сега.

Към него към този момент валят насмешки, че в случай че не желае да стане клошар, би трябвало след " Сървайвър " да се нанесе в дома на възродения си другар, който му е и зет по жена, Георги Валентинов.

Както е добре известно, Благо и Жоро бяха смъртно скарани от 5 години поради това, че Джизъса скапе годежа му със Златка Райкова. В " Сървайвър " обаче се преоткриха, само че за това спомогна фактът, че към този момент и двамата ненавиждат Златка.

Благо е доста закъсал с парите. Според някои клюки той се е оженил за Поли по сметка. Семейството й е много заможно, защото има бизнес във Велинград.

Звучи необичайно, че Благо е зле с парите, в случай че като футболист беше милионер. Всичките си пари обаче ги е профукал – къде по дами, къде по несполучливи бизнеси.

Доказателство, че Джизъса е зле с парите са думите на Златка Райкова, че тя плащала издръжките на децата му. Ако това е правилно, Благой ще се окаже най-лошият татко, написа " Нюз2 ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР