Кошмарът на стотици бургаски майки Лариса, която в средата на

...
Кошмарът на стотици бургаски майки Лариса, която в средата на
Коментари Харесай

Кошмарът на стотици бургаски майки отново се развилня по Коледа

Кошмарът на стотици бургаски майки Лариса, която в средата на предишния месец излезе от психото, още веднъж е вилняла в хранителен магазин в центъра на Бургас и се е наложило да се намеси СОД, с цел да я озапти. За това алармира дамата, която на 11 юни т.г. бе нападната дружно с 3-годишния си наследник от буйстващата психичноболна, осведоми " Флагман ".

„ Коледният ми дух беше бързо засенчен от новината, че моята нападателка е била освободена от психиатричното заведение, в което е била настанена. Вчера отново е вилняла в хранителен магазин в центъра, още веднъж се е наложило от СОД да се намесят! Моля, пазете децата си и себе си!”, споделя уплашената Радосвета.

" Флагман " напомня, че Лариса излезе от психото при започване на ноември. Седмици по-късно – на 16-и, тя сътвори същински екшън в аптека „ Диляна” в бургаския жк. „ Лазур”

За нея е ясно, че има психологични отклонения. Когато прекали с алкохола обаче тя става същински нападателна и налита на беззащитни минувачи по улиците, като желаните от нея " жертви " са дами и младежи.

„ Видях я преди към 2 седмици до ледената пързалка в центъра. Бях с дребния - подкосиха ми се краката. Не е обикновено един човек да държи в боязън цялостен Бургас или най-малко майките на дребни деца, и нищо да не може да се направи”, споделя бургаска майка.

Жената постоянно основава проблеми и на водачите, ненадейно изскачайки пред колите им в придвижване. Много продавачи в магазини пък се подвеждат от типа й, съжалявайки я, без да знаят на какво е способна, когато прекали с алкохола и се пробват да й оказват помощ.

Полицията и прокуратурата за жал обаче са безсилни, защото няма законова рамка, с която тя да бъде настанена за по-продължително лекуване в психодиспансера без нейно единодушие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР