Кошмарът на Левски - Хамрун Спартанс, е в напреднали преговори

...
Кошмарът на Левски - Хамрун Спартанс, е в напреднали преговори
Коментари Харесай

Кошмар на Левски пожела Юлиян Ненов

Кошмарът на Левски - Хамрун Спартанс, е в напреднали договаряния за подписа на българското крило Юлиян Ненов и бразилския полузащитник Елионай, написа Times of Malta.

Подкрепени от деветата си купа във Висшата лига предишния месец, Спартанс са решени да изградят доста мощен тим, с който да защитят короната си на малтийски първенци, както и да се показват мощно в европейските клубни шампионати. 

За тази цел спартанците към този момент оповестиха, че са назначили някогашния полузащитник на Лацио Лучано Дзаури за треньор на първия тим.

Спартанците работят интензивно, с цел да привлекат висококачествени чужденци, като към този момент договарят за подписа на крилото Ненов. Ненов прекарва по-голямата част от кариерата си в България. Преминал е през юношеската групировка на ЦСКА София, преди да облече цветовете на Чавдар, Ботев Враца и Локомотив Гражданско отделение, написа още изданието.

През януари 2019 година той напусна страната си за къс интервал в мароканския клуб Дифаа Ел Джадида, преди да се завърне в България идващото лято, когато се причисли към Берое и по-късно към Ботев Враца.

Миналото лято Ненов направи огромния си трансфер в Локомотив София, където записа 24 мача и означи три гола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР