Косата е едно от най-силните оръжия и често показва нагледно

...
Косата е едно от най-силните оръжия и често показва нагледно
Коментари Харесай

5 начина да кажете „Обичам те“ на косата си

Косата е едно от най-силните оръжия и постоянно демонстрира образно по какъв начин се усещаме вътрешно. Ако тя да вземем за пример е гъста и поддържана, животът ни е спретнат и вътрешно сме в естетика. Ако тя е изтощена и суха, евентуално сме уплашени и нямаме време да ѝ обърнем внимание. Ако пък имаме потребност да променим радикално нещо в нея, то тогава ни предстоят големи промени. Независимо по какъв начин се усещаме и до каква степен глезим косата си, общовалидно е, че през лятото ѝ обръщаме доста повече внимание, в сравнение с през останалите месеци. При това освен тъй като климатът не е изключително добър другар на косата ни, а и тъй като желаеме да наподобява зашеметяващо на плажните фотоси, нали? Вдъхновени от любовта към косата и желанието да имаме качествени и преференциални артикули, ще ви споделим кои са нашите топ любимци в грижата през лятото.

 a Lilly Drogerie

Всичко стартира с шампоана! Казахме шампоана, не закуската, нали? Съвсем прозорливо на опаковката на този наподобяващ на смути шампоан написа „ не ме яж “. Съгласете се – наподобява вкусно и потребно, нали? Със сигурност е такова и за косата ни, тъй като това „ смути “ в действителност е храна за нея, а екстрактът от папая я подхранва и прави мощна и блестяща.

 a Lilly Drogerie

И още един артикул в разкрасителната спа рутина за косата, а точно – маската! Тя също в дословен смисъл „ храни “ косата, освен това с скъпи супер храни, каквато е макадамията. Не се изкушавайте да си я хапвате, по-добре разчитайте на нея като оръжие за усмиряване на опърничавата коса, тъй като задачата ѝ е да я съживи и изглади, когато тя е непослушна или безжизнена.

 v Lilly Drogerie

Навярно сте забелязали, че през лятото косата ви е доста по-склона към това да се накъсва и да цъфти. Тук на помощ ни идва аргановото олио, което несъмнено е едно от най-силните оръжия против сухи краища. Силно съсредоточеният серум с арганово масло от Velnea придава искра, подхранва и регенерира косата от вътрешната страна, укрепва и хидратира косъма. Резултатът? Мека и гладка като коприна коса!

 а Lilly Drogerie

Какви асоцации провокира кокосът в главата ви? Плажове, екзотика и коктейли? Е, той е прочут освен като знак на тропическите острови, а е с голямо приложение както в хранително-вкусовата, по този начин и в козметичната промишленост като артикул, който хидратира в дълбочина и е потребен за имунната ни система. Олиото за коса с кокосово масло от Velnea овлажнява и ревитализира косата, осигурявайки ѝ натоварен искра и мекост.

 j Lilly Drogeriej

Всичко в този изсъхнал шампоан като че ли нашепва за прохлада. Да го пробвате е като да отидете на лятно градинско празненство и да полетите с балон, изработен от цветя. Сухият шампоан придава пресен тип на косата и обезпечава спомагателен размер и текстура. Продуктът е доста добър избор за чантата ви, по време на път или когато бързате и нямате време за дълга баня. Той е гальовен към косата, а тя наподобява добре поддържана и съживена. Най-хубавото и практично е, че не оставя забележими останки след разресване.

Ако през лятната отмора кожата ви се е сдобила с мечтания загар, а косата - с изтощени краища, отбийте се до обичаната си Lilly Drogerie и открийте тези и други съкровища за буйна и здрава коса, освен това на невероятни цени. Ако пък лятната отмора занапред ви следва, въоръжете се с артикули, които да защитят косата ви от слънцето и да я подхранят уместно, преди да я „ заведете “ на плажа, т.е. още веднъж посетете обичаната си Lilly Drogerie. Във всеки един случай там ще откриете артикули за красива визия и за прелестно лято.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР