Корупцията в публичния сектор се увеличава. През последните години при

...
Корупцията в публичния сектор се увеличава. През последните години при
Коментари Харесай

Социолог: При Борисов България продължава да е най-зле

Корупцията в обществения бранш се усилва. През последните години при Борисов България продължава да е най-зле.
Турция е по-зле във връзка с битката с нея, само че стопански е по-добре. За непотизма, корупцията си коства да се приказва и да се трансформира в тематика за избор на съмнение, това съобщи в предаването „ Хайд парк” политологът Петър Чолаков.

Няма нов гейт, по тази причина се спихна тематиката за корупцията в Народно събрание. Появиха се нови тематики като тази за Пирин, което способства за омаловажаване на тематиката за корупцията, разяснява социологът Първан Симеонов.

Случващото се в политически проект се преглежда по линията консерватизъм-либерализъм. Консервативното е идеалнато леговище за безвластие. Разказва ни се битов консерватизъм. Това сплотява целия парламент, като има тематики, които не са допрени, продължи Симеонов.

Темата за консерватизма е полудяване на политическия компас. На Балканите сме като бермудския триъгълник, взе отношение Чолаков.

Двамата посетители разясниха и речта на президента: „ Радев се пробва да приказва на 10 езика. Опитва се да приказва на езика на едната съпротива, на другата опозиция”, съобщи Симеонов.

„ Работата на президента е да бъде коректив. Той би трябвало да споделя нещата право в очите и го направи. Той съобщи, че има недоразвитост, че има корупция. Има нюх за теченията, които са разнообразни от опозицията”, счита Чолаков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР