Корупцията у нас била обсесия, значи - що за глупост

...
Корупцията у нас била обсесия, значи - що за глупост
Коментари Харесай

Анна Заркова: Разбойничеството ни се зъби отвсякъде - болници, площади, сайтове

Корупцията у нас била " обсесия ", значи - що за нелепост е това? Корупцията е кражба, най-меко казано. Нагла кражба от страната и от всички нас, многострадалните й жители. Пладнешко злодейство - невиждано по своята безотговорност в цяла Европа и в Съединени американски щати - от което забогатяват безгранично разбойници, бидейки висши държавни служители или купувайки такива на кило.

Въпросното злодейство ни се зъби грозно от олющените стаи на общинските лечебни заведения, от дупките по пътищата, в които умират хора, от натрошените на юфка обезлюдени градски площади, от мизерните приемни на кварталните служители на реда, които все са на друго място, до момента в който маргинали изнасилват баби за стотина лв. под възглавницата...То ни се зъби и от кафявите уеб сайтове, които заливат всеки съперник на криминално-политическата класа с лъжливи клюки и смрад. И тъй наречените

Много са злините, които крадльовците, намъкнали се във всички управляващи, ни предизвикват от години необезпокоявано. Ако се сещате за още, можете да ги добавите. Но не за сведение на тия, които приказват непререкаемо нелепости по телевизионните студия. Не им берете грижа на тях.

 

Анна Заркова

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР