Корупцията с бели якички ще бъде емблема на тази управляваща

...
Корупцията с бели якички ще бъде емблема на тази управляваща
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Корупцията с бели якички ще бъде емблема на тази управляваща клика - да видим кое от крилата първо ще бъде изчегъртано от Вашингтон

" Корупцията с " бели якички " ще бъде емблема на тази ръководеща клика. Дори и несъгласията, които се разиграват в този момент сред другите крила на тази клика, са поради стопански ползи, а не поради правила. " Това написа в профила си във " Facebook " юристът Борислав Цеков. Поводът е назначението на Георги Николов, управител на Lidl, за изпълнителен шеф на Агенцията по публични поръчки.

Ето какво написа Борислав Цеков в обществената мрежа:

Броени дни откакто комерсиалната верига Lidl ненадейно реши да продава в своята мрежа търкалящото се от години на пазара вегънско прахче на новоизлюпения министър председател Кирил Петков, основен управител от Lidl беше назначен за началник на Агенцията по публичните поръчки. В цивилизования свят това се назовава политическа корупция - взимаш ми стоката от частната компания и като министър председател ти обезпечавам предопределение на основен държавен пост, от който зависи огромна част от разпределянето на обществения запас.
Както чаках, корупцията с " бели якички " ще бъде емблема на тази ръководеща клика. Дори и несъгласията, които се разиграват в този момент сред другите крила на тази клика, са поради стопански ползи, а не поради правила. Да забележим кое от крилата първо ще бъде изчегъртано от Вашингтон.
свързани новини95112на 02.02.2022
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР