Кортни Кокс е любител и ценител на храната, но това

...
Кортни Кокс е любител и ценител на храната, но това
Коментари Харесай

Хранителните навици на Кортни Кокс

Кортни Кокс е фен и познавач на храната, само че това не ѝ пречи да наподобява прелестно. Разберете повече за питателните привички на актрисата.

Подобно на своята героиня от сериала „ Приятели “ Моника Гелър, Кортни Кокс обича да готви вкусна храна. Звездата нееднократно е разгласила видеа в своя профил в Instagram, в които демонстрира по какъв начин подготвя разнообразни ястия.
Любовта на Кортни Кокс към храната обаче не минава здравословната граница, тъй като актрисата освен умее да се любува на вкусотиите, приготвени в кухнята, само че и резервира своя външен тип прелестен.
Какви са питателните привички на Кортни Кокс?
 
Всяка заран пие сок с краставица, ананас, джинджифил и лимон
Всеки ден актрисата обогатява водата си с разнообразни съставки, които усъвършенстват храносмилането. Самата Кортни споделя, че с тази напитка ѝ е по-лесно просто да употребява повече течности, тъй като ѝ е мъчно да пие вода. След здравословната напитка звездата употребява безкофеиново кафе с овесено мляко и мед. Комбинацията сред краставица, ананас, джинджифил и лимон освен работи детоксикиращо, само че и има подпомагащ храносмилането резултат.

Яде домашно приготвена храна
Както стана ясно към този момент, Кортни Кокс обича да готви. Домашно приготвената храна е доста добър избор, тъй като по този метод човек може да управлява тъкмо с какво се храни и по какъв метод е била приготвена самата храна. Готвенето вкъщи освен основава възприятие на уют, способства за здравето, само че и е още един метод да поощрите поддържането на мечтаното тегло.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР