Кортни и Ерик Уолдроп от Алабама редица години неуспешно се

...
Кортни и Ерик Уолдроп от Алабама редица години неуспешно се
Коментари Харесай

Омъжена красавица: Правих спонтанни аборти един след друг, но после родих шест дечица наведнъж

Кортни и Ерик Уолдроп от Алабама редица години несполучливо се опитвали да станат родители. Жената непрекъснато преживявала спонтанни аборти, само че последната ѝ бременност обаче надминала даже и най-смелите им упования - тя родила шест дечица едновременно. Малчуганите се появили на бял свят в 30-та седмица на бременността и всичките са здрави. Кортни и Ерик вдигнали женитба за знамение и приказ през 2004 година. През декември 2008 година на бял свят се появил синът им Сейлър. Три години по-късно на бял свят се появили и близнаците Уелс и Бридж.



До раждането на близнаците дамата претърпяла няколко спонтанни аборта.



През януари 2017 година двойката решила още веднъж да си опита шанса. Кортни забременяла, само че месец по-късно - още веднъж импровизиран аборт.



Двойката тогава решила да се възползва от инвитро процедура. Минало известно време и фамилията било шокирано от положителната вест - Кортни в утробата си износвала не едно, а цели шест бебета, освен това всичките били здрави.



Новината, естествено, е радостна, само че и тревожна. Кортни и Ерик се боели от прибързано раждане.



Бъдещата майка на шестзнаци приемала голямо количество калории.



В резултат лекарите се решили на смела стъпка - да създадат цезарово сечение в 30-та седмица на бременността. Така Кортни и Ерик станали мама и баща на още три сина и три дъщери.



Момчетата се споделят:ейк Брайърс, Блу Уелингтън и Таг Брайкър. Момичетата са Ривърс Макол, Райни Макой и Роулинг Маклейн.



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР