Корпоративните решения за сигурност на Logsign са достъпни у нас

...
Коментари Харесай

Инфодизайн България добави Logsign платформа за киберсигурност от ново поколение


Корпоративните решения за сигурност на Logsign са налични у нас от Инфодизайн България
(илюстрация: Logsign)

Дистрибуторът на решения за осведомителна сигурност Инфодизайн България разгласи ново партньорство с компанията Logsign платформа за изцяло наблюдаване на корпоративната мрежа в действително време, засичане на закани и ръководство на произшествия.

В резултат на партньорството, Инфодизайн ще популяризира на българския пазар решенията от корпоративното портфолио на Logsign, като първото показване ще бъде на особено проведен уебинар, който ще се организира на 5 октомври (сряда). Участието е гратис след.

Logsign Next-Gen SIEM се грижи за непрекъснатото събиране и обработка на логове и данни за събития от всевъзможен вид корпоративни ИТ активи. Управлението на размера от данни се реализира благодарение на Data Policy Manager, което отстрани нуждата от дисков масив за предпазване.
още по темата
След развой по нормализиране, данните се обогатяват, употребявайки външни източници за разузнаване на закани (threat intelligence), прибавяне на потребителска идентичност и поведенчески разбор. Събраните данни се индексират за по-нататъшен разбор на сигурността.

Logsign засича произшествия в действително време и сигнализира навреме. Решението употребява необятен набор от правила за корелация, основани на Mitre ATT&CK, в допълнение към вградената услуга threat intelligence и разширените благоприятни условия за следствие на произшествия.

Способността за засичане на вътрешни и външни закани, вградените threat hunting и поведенчески разбор разрешават на екипите по сигурността да схванат информацията в дълбочина и да получат отчети с детайлности за случая. С нейна помощ, те могат да отговорят на опасността в действително време, било то автоматизирано или посредством ръчни средства.

Logsign е един от най-бързите SIEM принадлежности на пазара: елементарен e за внедряване и потребление. Решението се отличава с новаторски благоприятни условия и визионерски метод към ръководството на произшествия и реакцията при такива. Освен това, за разлика от множеството решения за киберсигурност, Logsign се създава в Европа.

Като един от най-бързите и лесни за внeдряване SIEM артикули, Logsign може да бъде имплементиран в границите на няколко дни или седмици. Процесът не лишава месеци, както при други SIEM артикули, като в допълнение Logsign е богат на функционалности, обстоен и предлага клъстерна архитектура.

Logsign непрекъснато събира и обработва логове и данни за събития от всевъзможен вид ИТ активи
(екранна фотография: Logsign)

Gartner отличи Logsign в магическия квдрант за SIEM за 2021 година, а Forrester го добави в докладите си за Security Analytics Landscape Q3, 2022. С над 10 години опит в районите на EMEA и APAC, Logsign обслужва повече от 500 клиента.

Портфолиото на се състои от добре позиционирани решения на снабдители като WithSecure (по-рано F-Secure for Business), новаторското DLP решение ITsMine, решение за архивиране и възобновяване NAKIVO Backup & Replication, решение Senhasegura за ръководство на привилегировани сметки (PAM) и IRONSCALES – снабдител на имейл сигурност. Заедно тези решения съставляват единствена по рода си система за разкриване и ръководство на закани за сигурността.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР