Коронавирусният вариант Р.1, идентифициран за пръв път в и разпространил

...
Коронавирусният вариант Р.1, идентифициран за пръв път в и разпространил
Коментари Харесай

Бразилският вариант на COVID-19 може да избягва естествения имунитет

Коронавирусният вид Р.1, разпознат за пръв път в и популяризирал се към този момент допълнително от 25 страни, е в положение по-лесно от други разновидности на вируса да избегне естествения имунитет, развъртян от предходни Коронавирус инфекции. Това оповестява " Файненшъл таймс ", базирайки се на взаимни проучвания от няколко университета, написа БГНЕС.
Изследването, извършено от британско-бразилски екип от откриватели от разнообразни институции, в това число Оксфордския университет, Имперския лицей в Лондон и Университета в Сао Пауло, откри, че разновидността P.1 е сред 1,4 и 2,2 пъти по-заразен от другите коронавирусни разновидности, циркулиращи в Бразилия. 
 Бразилия на крачка от лична ваксина против COVID-19? Бразилия на крачка от лична ваксина против COVID-19?
Технологичният център за ваксини на Бразилския федерален университет в провинция Минас Жерайс приключи първата фаза от опитите на собств...
Същевременно бразилският вариант е " в положение да избегне сред 25% и 61% от защитния имунитет, провокиран от предходна зараза с други коронавирусни разновидности ", оповестява още финансовото издание, цитирайки резултати от изследването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР