Коронавирусната пандемия принуждава високотехнологичните компании да обръщат внимание на разработването

...
Коронавирусната пандемия принуждава високотехнологичните компании да обръщат внимание на разработването
Коментари Харесай

LG разработи маска за лична защита с вентилатор

Коронавирусната пандемия принуждава високотехнологичните компании да обръщат внимание на създаването на персонални защитни средства с нараснала успеваемост и с опция за многократна приложимост.

LG Electronics (LG) създаде лична маска с надпис PuriCare Wearable Air Purifier, която разрешава потреблението на въздух, рафиниран посредством сменяеми HEPA филтри и оборудван с вентилатори, с цел да се обезпечи комфорт при дишане.

Електронната маска съдържа два HEPA H13 филтри, употребявани в стационарни пречистватели на въздух от LG и предопределени за високоефективно задържане на непознати частици.

Маската също по този начин разполага със сменяеми филтри, с два тристепенни вентилатора, които изтласкват въздуха по време на вдишването и понижават скоростта по време на издишването, с цел да не основават в допълнение противодействие.

Патентован датчик управлява скоростта на въртене и цикъла на дишане. Автономната работа на електронната маска PuriCare Wearable Air Purifier се поддържа от акумулаторни акумулатори 820 mAh, осигуряващи от 2 до 8 часа работа, според от изискванията на работа.

Smart Air Purifying Mask на LG се предлага с калъф, който оказва помощ да се поддържа биологичната непорочност на продукта. Снабден с ултравиолетова LED лампа, кутията обезпечава елиминиране на нездравословните микроби.

Оригиналният калъф е предопределен и за презареждане на маската и е в положение да изпрати известие до мобилното приложение LG ThinQ (Android / iOS), ако се наложи да се сменят филтрите.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР