Коронавирусната инфекция при пациент ще бъде понесена по-леко и ще

...
Коронавирусната инфекция при пациент ще бъде понесена по-леко и ще
Коментари Харесай

Лекари от Русия с коментар кога можем да очакваме да прекараме COVID-19 по-леко

Коронавирусната зараза при пациент ще бъде понесена по-леко и ще завърши по-бързо, в случай че при контакт със инфектиран той е бил с маска, по-късно е изплакнал гърлото си, измил е ръцете и лицето си. Това настояват московски лекари пред в. " Известия ".

" Ако при контакт със инфектиран сте били с маска, след контакт сте измили ръцете, лицето, изплакнали сте гърлото си с вода или дезинфекционен разтвор, предопределен за това, тогава в тялото ще попадне по-малка доза от вируса, а при положение на развиване на заболяването, тя ще протече по-леко и ще приключи по-бързо ", сподели заместник-директорът по клинична работа на Московския проучвателен институт по епидемиология и микробиология, докторът на медицинските науки Татяна Руженцова.
 Празник в Сидни - завършек на 4-месечен локдаун, тъй като към този момент има доста имунизирани против КОВИД Празник в Сидни - завършек на 4-месечен локдаун, тъй като към този момент има доста имунизирани против КОВИД
В австралийският град Сидни отпаднаха най-строгите антиковид ограничения след съвсем четири месеца локдаун, съобщи BBC. Хората се редяха пре...

Факт е, че отдавна учени и лекари от разнообразни страни показват, че тежестта на COVID-19 зависи и от тежестта на поетия вирусен товар - по-малък товар значи по-добра обстановка.

Експертите означават, че като предписание хората над 60-годишна възраст и пациентите с хронични болести боледуват по-тежко и за по-дълго време.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР