Коронавирусната инфекция е заразила вече над 95 000 души в

...
Коронавирусната инфекция е заразила вече над 95 000 души в
Коментари Харесай

The Sun с чуден анализ за България и коронавируса

Коронавирусната зараза е заразила към този момент над 95 000 души в международен мащаб.



С Италия, отчела повече от 3 000 случая на болест , и доста европейски и азиатски страни, изправени пред възходящ брой инфекции, английското издание The Sun („ Сън “) разгласява известните дестинации за пътешестване, които към момента не са покосени от ковид.



The Sun гръмна със скандална вест за дребната българка Мая от Англия и COVID-19 СНИМКИ

Все още има редица дестинации, до които може да се пътува по работа или на почивка поради неналичието на регистрирани случаи на болест. Това обаче може да се промени в къси периоди, по тази причина се предлага да бъдете в крайник със препоръките за локални пътувания в страни без ковид, които обаче са нащрек, предизвестява изданието.

Ето къде в Европа до момента не е обявено за ковид:

Дестинациите в Европа, които остават незасегнати от епидемията, включват Малта, България и Кипър, като във всяка от тях няма регистрирани случаи.



Лансароте пък е един от дребното острови в Испания, които са незасегнати, дружно с Ибиса и Гран Канария, прецизира БГНЕС.

В препоръките за пътешестване се показва, че тези страни към този момент са безвредни за пътешестване.

Почивките до Малдивите или Кабо Верде също са безпроблемни, защото коронавирусът не се е популяризирал в тези райони.

Турция също не е съобщавала за случаи на ковид, а Лаос и Мианмар в Югоизточна Азия остават незасегнати, макар че се предлага нерешителност заради близостта им със страни, докладвали за случаи на ковид.

Въпреки че не са записали случаи на ковид, има страни, в които туризмът въпреки всичко се срутва поради новата опасност.

Индонезия възнамерява да похарчи повече от 500 000 английски лири за туризъм заради спад в броя на почиващите, а финансовият министър на Нова Зеландия съобщи, че страната е изправена пред “сериозно въздействие” от вируса.

В Италия са анулирани 90 на 100 от резервациите, а измежду хотелските резервации в Тайланд са анулирани 10 на 100.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР