Коронавирусът засегна сериозно киното. И въпреки че към момента не

...
Коронавирусът засегна сериозно киното. И въпреки че към момента не
Коментари Харесай

Чарлийз Терон е безсмъртен войник

Коронавирусът засегна съществено киното. И макар че все още не се отразява на наличието, което Netflix бълва всеки месец, в случай че в скоро време нещата не се върнат към естествения си темп, сигурно и стрийминг платформата ще забуксува.
 Новите филми и сериали на Netflix през май
Новите филми и сериали на Netflix през май

Най-интересното е тук

Именно тъй като към този момент всичко е тъкмо, Netflix пуснаха филмов откъс на кино лентата The Old Guard . Концепцията не е нещо нечувано, само че пък видяното ни подпали фитила.

The Old Guard e основан на едноименния комикс и наблюдава какви ги правят група безсмъртни наемници. Тяхната възраст не е ясна, тъй като са на Земята от епохи, а задачата им е да защищават простосмъртните от злото.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от The Old Guard (@oldguardmovie) на Май 19, 2020 в 8:03 PDT

От филмовия откъс виждаме, че могат да бъдат ранени, само че се възвръщат за секунди, което ги прави сложни за ликвидиране и невъзможни за залавяне.

Предводителят на групата Анди (Чарлийз Терон) е изправена пред тежка задача. След една задача безсмъртието им е компрометирано и по петите им потеглят неприятни хора.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Aimee Spinks (@aimeespinksphotography) на Май 8, 2020 в 4:00 PDT

Единственият метод да се защитят е да отстраняват опасността - тъкмо както го вършат към този момент епохи наред. Този път обаче задачата им ще бъде малко по-сложна, тъй като в екипа има нов член - младо момиче, което занапред би трябвало да разпростира капацитета си.

The Old Guard е в Netflix от 10 юли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР