Коронавирусът засегна сериозно киното. И въпреки че към момента не се

Коронавирусът засегна сериозно киното. И въпреки че към момента не се ...

Чарлийз Терон е безсмъртен войник.


Коронавирусът засегна сериозно киното. И въпреки че към момента не се отразява на съдържанието, което Netflix бълва всеки месец, ако в скоро време нещата не се върнат към нормалния си ритъм, със сигурност и стрийминг платформата ще забуксува.
Новите филми и сериали на Netflix през май
Новите филми и сериали на Netflix през май

Най-интересното е тук

Именно защото засега всичко е точно, Netflix пуснаха трейлър на филма The Old Guard. Концепцията не е нещо нечувано, но пък видяното ни подпали фитила.

The Old Guard e базиран на едноименния комикс и проследява какви ги вършат група безсмъртни наемници. Тяхната възраст не е ясна, защото са на Земята от векове, а задачата им е да предпазват простосмъртните от злото.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от The Old Guard (@oldguardmovie) на Май 19, 2020 в 8:03 PDT

От трейлъра виждаме, че могат да бъдат ранени, но се възстановяват за секунди, което ги прави трудни за убиване и невъзможни за залавяне.

Предводителят на групата Анди (Чарлийз Терон) е изправена пред тежка задача. След една мисия безсмъртието им е компрометирано и по петите им тръгват лоши хора.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Aimee Spinks (@aimeespinksphotography) на Май 8, 2020 в 4:00 PDT

Единственият начин да се защитят е да елиминират заплахата - точно както го правят вече векове наред. Този път обаче задачата им ще бъде малко по-сложна, защото в екипа има нов член - младо момиче, което тепърва трябва да разгръща потенциала си.

The Old Guard е в Netflix от 10 юли

Източник: lifestyle.bg