Коронавирусът вече е част от живота ни от близо година.

...
Коронавирусът вече е част от живота ни от близо година.
Коментари Харесай

Тревожно: Опасно последствие от К-19 застига 80% от жените

Коронавирусът към този момент е част от живота ни от близо година. Вирусът се е настанил трайно в живота ни и унищожава цялата ни построена рутина и битуване.

Повечето страни в целия свят са въвели национална карантина и цялостен локдаун, за да облекчат здравните системи, които не смогват да поемат всички заболели. Стана ясно, че вирусът към този момент има и нов вариант, който е също толкоз рисков, само че доста по-заразен. Най-вероятно той е тръгнал от Англия.

Всички към този момент сме наясно какви са признаците на ковид и знаем, че даже една елементарна хрема може да сигнализира, че сме инфектирани. Лекарство панацея няма, а до дни ще стартира имунизацията против К-19, която се чака да облекчи обстановката в ял свят.

Въпреки че към този момент сме наясно със признаците на вируса, въпросителните стават от ден на ден и повече. Всички лекари описват, че последствията след преболедуване на К-19 са съществени. Учени са разкрили още една, която визира дамите.

Представителките на нежния пол са мощно застрашени, а нещо кошмарно е споходило част от тях, откакто са преборили ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР