Коронавирусът отдавна показа, че пред него всички са равни -

...
Коронавирусът отдавна показа, че пред него всички са равни -
Коментари Харесай

Защо кралският двор скри, че Уилям е с коронавирус

Коронавирусът от дълго време сподели, че пред него всички са равни - и небогати, и богати, и известни, и елементарни хора. Той си проправи път до английското кралско семейство още в края на март, когато стана ясно, че принц Чарлз е дал позитивен тест.

Въпреки че е на 70 години и попада в рискова група, синът на кралица Елизабет Втора сподели положително здраве и мощен дух и съумя да се пребори бързо и безпроблемно с заболяването, като даже по-късно описа за боледуването си.

А в този момент, месеци по-късно, излиза наяве, че Чарлз не е бил единственият член на кралското семейство, инфектиран с COVID-19. По-големият му наследник Уилям също е бил диагностициран с инфекциозното заболяване. Този факт обаче е целеустремено защитаван в загадка за обществеността, стана ясно от обява в The Sun преди дни.
 Снимка 503909

Причината за прикриването на позитивната проба на херцога на Кеймбрдж е евентуалната суматоха, която ще настъпи в английското общество. Хипотезата, че и Чарлз, и Уилям умират от COVID-19 и идващ за заместничество на престола остава 7-годишният принц Джордж , несъмнено би объркала всички.

Още повече, че съгласно разнообразни кралски разпореждания, в сходна обстановка короната би трябвало да се връчи на принц Хари , който да влезе в ролята на регент, до момента в който синът на Уилям навърши пълноправие. А, както знаем, херцогът на Съсекс преди месеци абдикира от кралското семейство.
 Снимка 472926

След оповестяването на новината, че принц Чарлз е с ковид, предстоящо са се появили съмнения, че и Уилям е със същата диагноза . Но доста английски публицисти се сплотяват към позицията, че техните запитвания по тематиката постоянно са били отклонявани или непосредствено им е заявявано, че това не е истина, предава Insider.
 Принц Уилям, Кейт Мидълтън и какво ще се промени, когато застанат отпред на короната
Когато Кейт стане брачна половинка на краля

Какво ще се промени

Въпреки решението на кралския двор, че никой не би трябвало да знае за положението на херцога на Кеймбридж, истината въпреки всичко излезе нескрито, въпреки и късно. И до момента в който те поддържат теорията, че по този начин е било по-добре за всички, няма по какъв начин да не изникне въпросът дали може да се има доверие на бъдещия крал .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР