Коронавирусът идва тъкмо на време, за да даде урок на

...
Коронавирусът идва тъкмо на време, за да даде урок на
Коментари Харесай

Коронавирусът не прави разлика между бедни и богати, както и между депутати и обикновени граждани!



Коронавирусът идва таман на време, с цел да даде урок на побъркалото се човечество! Коронавирусът идва в миг, в който да обезпечи време на политици, предприемачи, банкери и интелектуалци, с цел да им покаже, че пред него всички са равни! Той просто не разграничава бедния от богатия, той няма да направи разлика сред политика с власт и елементарния трудещ се човек.

Самозабравилото се човечество несъмнено имаше потребност от този сериозен урок и да разбере най-сетне, че жаждата за власт и алчността не водят до нищо положително. Сигурни сме и даже сме уверени, че това, което пишем ще провокира доста усмивки, подигравки, укори, упреци, единодушие, поддръжка, религия. Да. Вяра. Именно от религия постоянно сме имали потребност като общество и като човечество.

А какво създадохме? Свят разграничен на богаташи и сиромаси! Свят в който милиони тънат в бедност и апетит, а други в лукс и власт, искащи от ден на ден благосъстояния и власт, заличавайки нации и цели страни. Милосърдието и вярата бяха забравени, а вярващите осмивани и охулвани! Света се трансформира в място на лъжата, кражбите, сласт, лакомия, корупция и всичко подчинено на материя и пари.

Най-елементарните полезности в индивида бяха изтрити и даже неразрешени с правила и закони против индивида. И туп, появи се коронавирусът, който също е основан от човек, с цел да убива хора. Само че, той коронавирусът, както към този момент изяснихме не прави разлика сред хората! Дали можем да го победим? Разбира се! Как ли? Като за начало – покайте се! Молете се за себе си, за околните си, за приятелите си и поискайте амнистия! И запомнете, когато Господ е с нас, няма никакво значение кой е против нас!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР