Коронавирусът е взел нови три жертви от Врачанско, сочат данните

...
Коронавирусът е взел нови три жертви от Врачанско, сочат данните
Коментари Харесай

Черна вест! Коронавирусът уби още трима от Врачанско, вижте откъде са новите заразени

Коронавирусът е взел нови три жертви от Врачанско, сочат данните на Регионалната здравна ревизия.
Първата жертва е 76-годишен мъж от регионалния център, той е бил настанен за лекуване в "Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда ". 73-годишен мъж от Три Кладенци е умрял в "УМБАЛ Софиямед ", а третата жертва на болестта е мъж на 50 години от Борован, той е умрял във врачанската болница.
През последното денонощие са открити нови 26 са болни от региона.
В община Борован са открити 39-годишна жена от с. Добролево, 63-годишна жена от с. Борован и 70-годишен мъж от с. Сираково.
В община Бяла Слатина са болни две дами – на 78 година и на 56 година от града.
11 от новозаболелите са от община Враца. В Тубдипансера е настанен за лекуване 64-годишен мъж от града. На домашно лекуване са диагностицирани 24-годишна жена от с. Девене, двама мъже – на 45 година и на 46 година от с. Чирен, както и седем лица от Враца – две дами, на 57 година и на 26 година и петима мъже, на възраст сред 24 година и 54 година
В община Козлодуй са диагностицирани две лица – 63-годишен мъж от атомния град е на домашно лекуване, а в Тибдиспансера е приета в болница 66-годишна жена от с. Бутан.
Три са новите случаи в община Криводол. Касае се за две дами – на 71 година и 31 година от гр. Криводол и 84-годишен мъж от с. Уровене.
В община Мездра са открити с ковид три лица от Мездра - 9–годишно момче и мъж на 42 година са на домашно лекуване, а в УМБАЛ „ Софиямед “ – София е на лекуване 62-годишен мъж.
От община Оряхово, с позитивни проучвания са 22-годишна жена и 62-годишен мъж от с. Селановци.
Общият брой на записаните болни в региона е 5129, от които изцяло излекувани са 4500 лица. Активните случаи са 404, като от тях в болнични заведения са настанени 72 пациенти. Починали са 225 лица.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР