Коронавирусът е вид война, с която човечеството трябва да се

...
Коронавирусът е вид война, с която човечеството трябва да се
Коментари Харесай

Малина: Коронавирусът е вид война, хората трябва да са смели

 " Коронавирусът е тип война, с която човечеството би трябвало да се оправи. Хората би трябвало да са смели и да посрещнат тестванията без боязън ".

Така разяснява пред новата вълна на ковид у нас, която към този момент настава все по-осезаемо, фолкзвездата Малина.

Въпреки положителното лятно въодушевление и хубавото време към този момент е реалност растежът на новозаразените. Очаква се статистиката да е все по-плашеща, а ново затваряне на клубове и нощни заведения е изцяло действителен сюжет. Сред най-ощетените през последната година и половина бяха родните актьори и музиканти, като сред тях и попфолк звездите.

" Ще бъде неприятно още веднъж да останем без работа, само че въпреки всичко здравето е преди всичко. С безработицата ще се оправим някак. Всичко би трябвало да се подрежда по степен на значимост. Аз като здравно лице се надявам четвъртата вълна да е по-леко протичаща и по-бързо да отшуми. Хората не би трябвало да не помнят да бъдат спокойни " - разяснява още Малина, която по обучение е доктор.

Вирусът не е подминал и самата певица, както и част от фамилията й. Тя признава, че са били доста изплашени. Малина е безапелационна, че имунизирането не би трябвало да бъде наложително.

" Аз съм За имунизациите. Доказано е, че посредством тях са изкоренени доста заболявания, били камшик за човечеството. Нека обаче хората сами да решат. Живеем във времена, в които правото на избор е предписание номер едно. Човек има опция да се осведоми от доста и разнообразни източници и да вземе своето решение " - споделя още изпълнителката.

На първо място слага здравето и друга огромна попфолк звезда - Илиян. Тупалката, както е прочут още артистът, има вяра, че сътрудниците му са " видели две и двеста " и бизнесът ще оцелее и при още едно стопиране на нощния живот у нас.

" Всичко ще се случи по Божия воля. На първо място са здравето и търпението. И това ще мине! " - има вяра Илиян.

Гледайки постоянно от позитивната страна на нещата, артистът регистрира и различен факт. Според него коронавирус е сплотил хората в музикалния отрасъл.

" Забелязвам, че сме по-близки, когато се групирам с сътрудниците това лято. Бяхме се увълчили малко. Вече всеки си е направил равносметка и връзките са напълно разнообразни. Всеки разбра, че всички сме хора, че би трябвало да си оказваме помощ и да се почитаме " - удовлетворен е Тупалката.

Не е обикновено да работиш по два месеца в годината, безапелационна е звездата Роксана.

" Дано не се случи по този начин, че отново да ни затворят. Не може да се работи едвам два месеца годишно. Вече всичко е ковид. Кихнеш ли, отиваш да си правиш тест. Всичко друго все едно изчезна " - недоволна е Роксана.

Тя счита още, че в случай че музикалният бизнес бъде още веднъж обиден, ситуацията ще се утежни доста.

" Ако още веднъж ни спрат да работим, то най-малко би трябвало компенсации " - счита още Роксана.

Фатални ще са още месеци без работа, съобщи пред медията и звездата Рени. Изпълнителката е измежду най-върлите съперници на ограниченията, защото и тя, и всички нейни сътрудници остават без работа.

" Музиката за мен е специалност и в случай че не я практикувам, няма с какво да се устоявам, няма с какво да виждам децата си " - ядосва се Рени. Певицата, която с изключение на у нас е звезда и в Сърбия, счита, че се всява ненужна суматоха и боязън измежду хората посредством медиите.

" Все чакат нова вълна, месеци преди да пристигна, към този момент знаят. Продължават да всяват суматоха и смут измежду хората. Вируси е имало и постоянно ще има. Аз не преставам да пребивавам, както съм живяла постоянно. Отказвам да се опасявам! " - отсича Рени.

Притеснени от скорошно затваряне на заведенията са и редица други чалга звезди. Бони, Коцето, Камелия също изричат възмущение и терзание. Голяма част от сектора се надява то да не се случи, само че растящият брой на новозаразени демонстрира друго и идните ограничения може да ги обиден още веднъж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР