Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако

...
Коронавирусът е най-голямата тема за България и света, но ако
Коментари Харесай

Федерер си върна логото RF от "Найки"

Коронавирусът е най-голямата тематика за България и света, само че в случай че желаете да следите елементарно какво друго си коства да знаете, четете новата графа " Новини без ковид ".

Носителят на 20 трофеи от Големия шлем Роджър Федерер си е върнал логото RF от компанията за спортна екипировка " Найки ". Това излиза наяве от информация на Американската организация по патентите и марките (USPTO).

Федерер към този момент е притежател на правата върху логото, което съставлява неговите букви.

Той го носеше в продължение на повече от 10 години, само че след раздялата си с " Найки " през юли 2018 година RF остана благосъстоятелност на американската компания. В момента Федерер носи екипи на японската компания Uniqlo, с която има контракт за 300 милиона $.

През 2018 година, когато Федерер приключи партньорството си с " Найки ", акциите на американската компания регистрираха спад. Фирмата обаче продължава да бъде сътрудник на Рафаел Надал.

В момента Федерер се възвръща от интервенция на коляното, на която се подложи след Australian Open. Заради пандемията от ковид тенис шампионати няма да се организират до края на април.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Новини без ковид (57)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР