Коронавирусът е на път да възкреси шоуто ВИП Брадър в

...
Коронавирусът е на път да възкреси шоуто ВИП Брадър в
Коментари Харесай

Напук на коронавируса! ВИП Брадър се завръща

Коронавирусът е на път да възкреси шоуто „ ВИП Брадър ” в родния ефир, научи  HotArena.

След деликатно обсъждане на обстановката в Нова тв са стигнали до извода, че това е единственото риалити, което може да се снима при съблюдаване на всички условия за обществена изолираност. Участниците, които ще влязат в новата къща наесен, ще минат през проби за Ковид-19.

След 10 години в ефир „ ВИП Брадър ” отстъпи предходната година своето непокътнато място в Нова тв на шоуто „ Игри на волята ”. То се оказа задоволително сполучливо, с цел да бъдат оповестени кастинги за втори сезон още в деня, в който бе излъчен финалът на първия. Тогава обаче никой не е подозирал появяването на изключителната обстановка, в която през днешния ден целият свят се намира. Благодарение на пандецията от новия ковид екипът на предаването най-малко към този момент замразява проектите си за нов сезон, издадоха пред „ Уикенд ” чудесно осведомени източници. Причината за това решение е, че сходно риалити изисква прекомерно дълги кастинги, през които минават доста участници от всевъзможни обществени, възрастови и етнически групи. Това прави невероятно спазването на обществена изолираност и отдалеченост, предложени от щаба на ген. Мутафчийски и държавното управление. За момента сходен кастинг съставлява прекомерно огромен риск за здравето на екипа, а и за самите участници, считат в Нова тв.

Далеч по-лесно за реализиране и снимане се оказва риалитито „ ВИП Брадър ”. При него всички кастинги могат да бъдат прескочени, защото става въпрос за асортимент на известни хора, който може да стане посредством чатове и телефонни диалози. Дори и тежката обстановка сега да бъде преодоляна напълно скоро, експертите не изключват вероятността от поява на втора вълна на болестта наесен. Ето за какво всички участници в идващ сезон на „ ВИП Брадър ” ще минат през тест за ковид тъкмо преди влизането си в къщата. След това те няма да имат никакъв физически контакт с външния свят и на процедура ще бъдат под карантина.

„ ВИП Брадър ” спря предходната година освен тъй като Нова тв искаше нещо друго в ефира си, а най-много тъй като изтече договорът за авторските права на продуцента Нико Тупарев. Говори се, че самият той се бил поизморил да снима едно и също шоу в продължение на 10 години, по тази причина предложил на малкия екран „ Игри на волята ”. При актуалните условия обаче ще би трябвало да възобнови контракта за правата и да стартира търсене на нови участници в риалитито с най-дълъг живот у нас. Неговите водещи най-вероятно ще продължат да бъдат Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, написа Уикенд.         
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР