Коронавирусът е много чувствителен към интерфероновия статус на човека и

...
Коронавирусът е много чувствителен към интерфероновия статус на човека и
Коментари Харесай

Руски учен каза кои хора не могат да се разболеят от коронавирус

Коронавирусът е доста сензитивен към интерфероновия статус на индивида и хората с огромни количества интерферон в организма могат да не се заразят от инфекцията, съобщи

Агенцията цитира мнението на шефа на института " Гамалея " Александър Гинцбург. Интерферонът е формиран от противовирусни белтъчни молекули.

По мнението на учения за профилактиката на Covid-19 е потребен не самият интерферон, а неговият индуктор, защото самият интерферон елементарно се разлага и е отровен.

" Това е доста мощен препарат, който работи локално. Ако бъде въведен, стартират да окапват косите, като при химиотерапия. А би трябвало да се вкара индукторът на интерферона. Това се реализира с медикаментите кагоцел и полиоксидоний. Аз персонално ги одобрявам 2-3 пъти годишно ", разясни ученият.

Гинцбург означи, че в случай че при започване на пандемията руснаците са приемали индукторите на интерферона, то тогава заболеваемостта е било допустимо да бъде по-ниска с 20-30 %.

Освен това той заяви, че имунизацията не работи ефикасно при хората, страдащи от алкохолизъм и наркомания и при тези, които взимат цитостатици.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР