Коронацията на крал Чарлз III и съпругата му кралица Камила

...
Коронацията на крал Чарлз III и съпругата му кралица Камила
Коментари Харесай

Принцеса Ан поиска да премести мястото си на коронацията преди неудобния проблем с принц Хари

Коронацията на крал Чарлз III и брачната половинка му кралица Камила беше голям миг за двойката, само че също и за останалата част от кралското семейство. Близките на монарха – в това число неговите братя и сестри, синове и внуци – бяха там, с цел да окажат поддръжка на историческия мотив.

Те излязоха с всичките си облекла, с цел да гледат по какъв начин се развиват добре репетираните събития и доста кралски особи почитателите бяха изключително заинтригувани от шапката на принцеса Ан. Драматичната част беше във боен жанр с доста високо алено перо и до момента в който стилните наблюдаващи харесаха дизайна, други бяха по-разсеяни от неговото позициониране. През по-голямата част от церемонията перото изцяло закриваше лицето на принц Хари. Тъй като коронацията пристигна след месеци на драма сред кралското семейство и Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, доста почитатели се пошегуваха, че е съзнателно.

Но в този момент в нова кралска книга се твърди, че принцеса Ан е изразила угриженост по отношение на размер на шапката й - и в действителност изиска да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР