"Короната на главата тежи, но съм много щастлива и развълнувана.

...
"Короната на главата тежи, но съм много щастлива и развълнувана.
Коментари Харесай

Мис България: Ако народът вложи енергията си не да плюе и хули, а да прави нещо хубаво, можем да вървим напред

"Короната на главата тежи, само че съм доста щастлива и разчувствана. Това са единствено хубави страсти ", показа пред БТВ новата Мис България Венцислава Тафкова.

"За мен това беше една цел и се веселя, че я реализирах ", споделя Венцислава.

"Коментарите стигат до мен. Мои познати и другари ми изпращам всякакви публикации. Казвам, че не желая да чета. Тази отрицателна вълна я има към всяка една красива жена. Проблемът е, че аз съм известна и в момемнта това е ориентирано към мен ", добавя тя.

"Писаха ми доста хора, които са горди, че представям България ", споделя Венцислава Тафкова. "Много хубави неща прочетох - че съм същинска, че съм естествено красива. Защото всички настояват, че имам интервенции, а аз нямам такива ", добавя тя.



"Имам само филър в устните - и то доста малко. Това е единственото нещо, което съм си правила ", споделя Мис България 2020. "Други корекции не считам да си върша. Първо, тъй като не ми отива на възрастта. И второ, тъй като не считам, че имам такава потребност ", отсича тя.

"Семейството ми се занимава в туризъм - желая да се развъртвам и в тази посока. Искам да се развъртвам и с мода ", споделя Венцислава.

"Супер върви онлайн образованието. Справям се, горда съм със себе си ", добавя Тафкова, която е студентка втори курс.

"Жени не ме поздравиха за короната, мъжете се изрекоха доста ласкаво ", споделя новата Мис България.

"Каузата ми е за насилието сред децата - в учебните заведения и освен. Ставала съм години наред очевидец на тормоз и принуждение над други деца. Това е един проблем, за който никой не приказва ", споделя тя.

"Ако тези хора вложат цялата си сила - не да вършат колажи във Facebook и Инстаграм, а в нещо положително, мисля че можем да вървим напред и да реализираме доста неща за България ", добавя Венцислава. "Мис България би трябвало да бъде едно красиво лице, което да приканва хората да вършат хубави неща за България ", декларира тя.

"Ако народът вложи силата не да плюе и да ругатни, а да прави нещо хубаво, мисля че можем да вървим напред ", споделя Мис България 2020. "Успешна и самостоятелна жена с прекрасен личен бизнес. Надявам се добре осъществя в модата и, дай Боже, хубаво семейство ", споделя по какъв начин се вижда в бъдеще хубавицата.

"В днешно време мъжете ги е боязън от красиви и мощни дами ", декларира Венцислава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР