Короната на безбрачие е проклятие, увреждане, влияние на тъмната магия

...
Короната на безбрачие е проклятие, увреждане, влияние на тъмната магия
Коментари Харесай

Как да проверите дали имате тежка клетва за безбрачие!

Короната на безбрачие е проклинание, увреждане, въздействие на тъмната магия върху живота на индивида, вследствие на което стартират редица съществени проблеми във връзка с противоположния пол. Подобна настройка, в случай че тя в действителност визира живота ви, би трябвало да бъде разпозната в зародиш, защото с течение на времето резултатът от проклятието единствено ще се ускори.

Впоследствие индивидът, на който е наложена короната за безбрачие, ще загуби най-хубавите си години, без в никакъв случай да знае взаимното прелестно възприятие на обич. За да извършите това, би трябвало да сте наясно с главните признаци на безбрачна корона при дамите, за които ще опише тарологът Саона.

Ако короната на безбрачие в действителност е наложена на едно момиче, към нея се образува вакуум, който скрива силата й от погледа на мъжете. Те сочат празно, не виждат нейната външна хубост, женственост, естествена женска сила, която притегля мъжа.

Има редица признаци, които демонстрират печата на самотата:

Околните мъже въобще не ви виждат.

Бездетност, отвращение на мъжете да имат деца от вас.

Липсата на освен сериозна връзка, само че и всякаква връзка с противоположния пол.

Ако има любовни връзки, тогава всички те са нестабилни, краткосрочни и завършват съвсем мигновено, до момента в който раздялата постоянно е изключително мъчителна.

Понякога короната на безбрачие настига притежателя поради несполучливите й желания сама да употребява заклинанието на черната магия. Заклинанията за себелюбие, налагането на вреди, даже откровеното предпочитание за неуспех на противник може да ви наложи корона на безбрачие.

Ако към този момент сте били женени, тогава върху вас няма корона за безбрачие, даже в случай че бракът не е бил увенчан с триумф.

Ако възприятието на откровена обич не ви пристигна, не сте в положение да бъдете обичани, не можете да създадете семейство или да имате деца, това е сигурен знак, че девойките и дамите имат безбрачна корона.

В нашия живот има обстановки, когато самата жена подценява мъжете към себе си, не желае да мисли за тях и не демонстрира предпочитание за другарство. Съответно силата на привличане се трансформира към по-лошо. Ако към момента сте склонни да вярвате, че неприятностите не произтичат от вашите лични комплекси, огромни упования и условия, можете да ревизирате за проклятието на безбрачие по следния метод.

В продължение на седем дни, от сряда до сряда, носете, при никакви условия, даже за елементи от секундата, сребърния пръстен на безименния пръст на лявата си ръка.

След три дни го извадете вечер и поставете пръстена в чиста чаша вода. Оставете пръстена във вода за една нощ. Пресечете на идната заран, изсипете водата в дребна тенджера или черпак и оставете пръстена и водата да заврят.

Ако на повърхността се появи пяна, даже в дребни количества, страховете ви са били верни. За страдание вие ​​сте нещастният собственик на проклятието на короната на безбрачие. Ако въобще няма пяна, това е добър знак и няма защо да се притеснявате.

Инфо: blitz.bg

 

 

 

Тагове: Безбрачие клетва
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР