Коронакризата хвърлила Лили Иванова в размисъл за житейските ценности и

...
Коронакризата хвърлила Лили Иванова в размисъл за житейските ценности и
Коментари Харесай

Какво направи Лили Иванова със сестра си

Коронакризата хвърлила Лили Иванова в размисъл за житейските полезности и я предиздвикала да премисли отношението си към дребното си родственици, с които през годините беше в комплицирани връзки.

Страхът от китайската болест преобърнал манталитета на звездата и тя осъзнала, че в сложни моменти най-важна е поддръжката на семейството. Лили поела командването на околните си и разпоредила кака й Магда да не мърда от панелката си в Банишора, да отхвърля срещи със съседките, да излиза само на балкона и да поддържа връзка единствено по телефона.

Самата певица извънредно рядко напуща големия си апартамент на улица Оборище. Единствената, която упълномощила да снове сред двете жилища, е Радмила - едната от двете дъщери на сестра й Магда. Племенницата на Лили пазарувала и поръчвала топла храна както за майка си, по този начин и за фамозната си вуйна, защото певицата към този момент нямала доверие на никой различен.

Звездата предпочитала Радмила да й носи продуктите, тъй като била 100% сигурна, че сестрината й щерка съблюдава всички противоепидемични ограничения.

Доскоро Лили разпореждаше доста от домашните задания на водача си, само че в последно време трансформирала мнението си. Тя даже предизвестила сестра си, че в случай че обстановката се усложни и локдаунът продължи, ще прибере кака си на Оборище за непрекъснато, написа " Галерия ". Тя е обзавела за нея специфична стая за посетители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР