Корнелия Нинова завежда дело срещу ГЕРБ и Десислава Атанасова. Това

...
Корнелия Нинова завежда дело срещу ГЕРБ и Десислава Атанасова. Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Завеждам дело срещу Десислава Атанасова и ГЕРБ

Корнелия Нинова завежда дело против ГЕРБ и Десислава Атанасова. Това заяви самият водач на Българска социалистическа партия. Съдебният иск ще бъде за клюка и неистини в общественото пространство.

" Някой твърди за различен, че е направил закононарушение. Отива и го потвърждава. Поканих представителите на ГЕРБ да го създадат и да отидат в прокуратурата и съда. Не отидоха. Ходят по студия и разнасят документи. Единственият отговор в правова страна, който могат да получат е, и го получават през днешния ден – завеждане на дело против тях. Току що си внесох държавната такса и до края на деня завеждам дело на Десислава Атанасова и солидарно на политическа партия ГЕРБ, тъй като тя показва тяхното мнение ", изясни желанието си Нинова.

" Оттук нататък, тези разногласия се вземат решение на плоскостта на правосъдните каузи. То е за всичко, в това число и за корист и манипулиране на мнение на публични органи. Имам поради, че госпожа Атанасова е била осведомена с писмо от основния прокурор, че няма осъществени закононарушения, че има осъществени инспекции и все пак, откакто към този момент е била осведомена, продължи да клюки и да лъже в общественото пространство ", добави водачът на соцуиалистите.

" В правова страна, отговорността се носи по правосъден ред. Те ще си я понесат. Всичко, каквото имат да споделят оттук насетне – в Съдебната палата, Софийски градски съд. Заведено е дело от Корнелия Нинова против Десислава Атанасова и цялата политическа партия ГЕРБ ", сподели още Нинова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР