Корнелия Нинова вчера подаде оставката на цялото Изпълнително бюро, защото

...
Корнелия Нинова вчера подаде оставката на цялото Изпълнително бюро, защото
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Нинова вчера подаде оставката на цялото Изпълнително бюро

" Корнелия Нинова през вчерашния ден подаде оставката на цялото Изпълнително бюро, тъй като в началото тя пое отговорност, тъй като смяташе, че има хора до нея, които да продължат, преведат партията през този тежък миг. Вчера в 17:00 часа подаде оставка на цялото Изпълнително бюро и през днешния ден към този момент всичките тези заместник-председатели и членове на Изпълнителното бюро, към този момент са в оставка т.е. предстоят нови процеси в партията, които би трябвало да изчистят още повече ", сподели в " Денят стартира с Георги Любенов " Георги Свиленски - член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" Нека уточним първо какво се случва. Спомняте си единствено преди няколко дни, или 24 часа преди изборите, десетима младежи от младежкото обединяване желаеха оставката, желаеха ексклузивен пленум, привикване на конгрес, на който да бъде анулиран директният избор, назначение на длъжностен водач т.е. това се случи 24 часа преди да бъдат известни резултатите и част от управлението се уплашиха от това деяние евентуално, тъй като Корнелия Нинова ясно съобщи своята оставка. Тя пое отговорността за пагубната загуба на резултата, както апропо беше и предстоящо от всички, защото при подобен резултат няма по какъв начин да продължиш да изпълняваш функционалностите, когато не си постигнал резултат ",

Той добави, че Нинова е върнала на " уважаемите приятели правото да си изберете водач ". Част пък от изпълнителното бюро, тримата заместник-председатели без Ирена Анастасова, са се включили към част от тези, които сложиха искане за ексклузивен пленум.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР