Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, защото в противен случай

...
Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, защото в противен случай
Коментари Харесай

Сергей Станишев: Корнелия Нинова трябва да подаде оставка

Корнелия Нинова би трябвало да подаде оставка, тъй като в противоположен случай ще продължим да ровим по дъното ", сподели водачът на ПЕС и евродепутат от Българска социалистическа партия Сергей Станишев в BTV „ Тази заран ". Той е безапелационен, че водачът на левицата би трябвало да понесе отговорността си за ниския резултат на предварителните избори.
БСП е на историческото си дъно, на пета позиция. В тази обстановка този въпрос автоматизирано се взема решение, тъй като когато предлагаш едно и също няколко пъти подред и хората споделят, че не го харесват, значи би трябвало нещо да промениш, сподели Станишев. Той добави, че познава някогашни симпатизанти на левицата, които в този момент са дали своят вот за „ Продължаваме промяната " поради пенсионната политика на Асен Василев.
БСП изпадна в една шизофренична обстановка, когато сподели „ Ние сме срещу глобите против Русия ", само че вземат участие в държавно управление, което ги наложи, сподели още водачът на ПЕС.
Станишев към този момент разгласи, че няма да се кандидатира за нов мандат като водач на Партията на европейските социалисти. Не ми е безразлично бъдещето на Българска социалистическа партия и левицата, ще оказвам помощ Българска социалистическа партия да се възвърне, тъй като това унизително състояние би трябвало да бъде прекъснато, сподели той.
Четвърти избори за 18 месеца е скандално. Това е тежка диагноза за българската политическа система. Хората чакат партиите да образуват обединения, сподели Станишев. Той добави, че партиите сега играят „ обреден танц ", при който всеки упреква другия, че не е образувано държавно управление. Хората чакат да се решат най-острите им проблеми и по тази причина е необходим работещ парламент, партиите са длъжни да си приказват по някои тематики, сподели още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР