Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, защото в противен случай

...
Корнелия Нинова трябва да подаде оставка, защото в противен случай
Коментари Харесай

Станишев: Нинова да дава оставка, БСП е в шизофренично положение

Корнелия Нинова би трябвало да подаде оставка, тъй като в противоположен случай ще продължим да ровим по дъното.

Това сподели водачът на ПЕС и евродепутат от Българска социалистическа партия Сергей Станишев по бТВ. Лидерът на левицата би трябвало да понесе отговорността си за ниския резултат на предварителните избори.
БСП е на историческото си дъно, на пета позиция. 

Той добави, че познава някогашни симпатизанти на левицата, които в този момент са дали своят вот за „ Продължаваме промяната “ поради пенсионната политика на Асен Василев. 

„ Българска социалистическа партия изпадна в една шизофренична обстановка, когато сподели „ Ние сме срещу глобите против Русия “, само че вземат участие в държавно управление, което ги наложи “, сподели още водачът на ПЕС.

„ Не ми е безразлично бъдещето на Българска социалистическа партия и левицата, ще оказвам помощ Българска социалистическа партия да се възвърне, тъй като това унизително състояние би трябвало да бъде прекъснато “, сподели той.

„ Четвърти избори за 18 месеца е скандално. Това е тежка диагноза за българската политическа система. Хората чакат партиите да формират обединения “, сподели Станишев. Той добави, че партиите сега играят „ обреден танц “, при който всеки упреква другия, че не е образувано държавно управление.

„ Хората чакат да се решат най-острите им проблеми и по тази причина е необходим работещ парламент, партиите са длъжни да си приказват по някои тематики “, сподели още той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР