Корнелия Нинова се похвали пред младежите от БСП, че в

...
Корнелия Нинова се похвали пред младежите от БСП, че в
Коментари Харесай

Нинова не вижда проблем, че е в дясно правителство

Корнелия Нинова се похвали пред младежите от Българска социалистическа партия, че сега страната ни има най-социалната политика водена последните години. Социалистите пък съумели да създадат всичко, за което се борили последните 10 години до момента в който били в съпротива.

„ Знам, че има доста какво да отчетем на тази конференция и ви благодаря от името на Националния съвет за труда и напъните, за всичко, което отдавате на лявата концепция, на политиката на Българска социалистическа партия. Днес е време, в което тези хрумвания, за които се борихме години наред, стават действителност. Днес ви поисквам със самочувствие да отидете при вашите връстници и да им кажете, че младежката политика към този момент е реалност “, похвали се Нинова пред отчетното заседание.

Според соцлидерката това е нарастването на майчинството за втората година, безплатните детски градини и ясли, учебните рейсове и по този начин към този момент битката с демографията е реалност.  

„ Понякога споделят „ Какво прави Българска социалистическа партия в дясно държавно управление? “. Не разбирам този мотив. Защото пред него обстоятелствата приказват друго. Няма по-социална политика в последните 20-ина години провеждана в България, в сравнение с тази на това държавно управление. И тя се показва в 20 милиарда лв., това е 1/3 от разноските в България – 20 милиарда лв. за обществени, леви политики. Това е с помощта на Българска социалистическа партия. Но и на положителния разговор, разбирането и съответните резултати, които реализираме с нашите съдружни сътрудници “, сподели още Нинова.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР