Корнелия Нинова се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и

...
Корнелия Нинова се държи като собственик на работническо-мениджърско дружество и
Коментари Харесай

ГЕРБ скочи на Нинова и попита: Знае ли президентът Радев, че Бенчо Бенчев му е помагал?

Корнелия Нинова се държи като притежател на работническо-мениджърско сдружение и трансформира тази партия в това. Това сподели националният представител от ПГ не ГЕРБ Тома Биков по време на ексклузивен брифинг, който бе даден малко, откакто лидерката на Българска социалистическа партия излезе с остро изявление.

„ Въпросът, обвързван с чумата и така наречен втори проби демонстрират, че институциите са реагирали съответно и болестта е била предотвратена. Това е резултатът, който през днешния ден беше показан. Действията на Българска социалистическа партия и безотговорното отношение на Корнелия Нинова по време на тази рецесия за нас към момента са опасност на националната сигурност и желаеме способените органи да се намесят “, сподели още Биков.

Светкавична реакция! Цветанов съкруши Нинова: Борисов реализира триумф след триумф, а тя завижда!

Той уточни, че от ГЕРБ са очаквали Корнелия Нинова да даде конференция на тематика кой носи отговорност за Бенчо Бенчев.

И Порожанов нападна остро Нинова

„ Защото още не сме чули какво мисли тя. Тя реагира на този голям скандал с един статус във „ Facebook “. За нас е озадачаващо бягането ѝ от тази тематика. По нея ние изразихме подозрение, че в Българска социалистическа партия съществуват „ черни каси “ и това подозрение остава и до през днешния ден. И призоваваме органите на реда да ревизират това “, сподели още Биков и уточни, че въпросът с Бенчев очевидно не е изключение и той може да се окаже модел.

„ Добре е президентът Румен Радев да каже знае ли, че неговата партия е употребила помощта на господин Бенчев по време на неговата акция. Защото това го сподели Атанас Зафиров от Българска социалистическа партия – той го удостовери. Трябва да се каже в какво се е изразявала помощта на Бенчев – лепене на плакати, разпределяне на флаери, предоставяне на пари. Да не се вършат, че не схващат въпроса, тъй като в акцията на Радев участваха с финансиране хора, които са безработни и обществено слаби. Много хора с подаяние са взели участие в диапазона, който не предстои на инспекция.

Ще продължим да задаваме тези въпроси, а дали Корнелия Нинова ще отговори – аз се колебая. Защото тя се държи като притежател на работническо-мениджърско сдружение и трансформира тази партия в това. Човек, който не дава отговор на значими въпроси, засягащи го, и употребява работническата част за заслон на мениджърските осъществявания в жанр Бенчо Бенчев “, разяснява Биков, представен от Фокус.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР