Корнелия Нинова посочи, че партията била подложена на „жесток бой

...
Корнелия Нинова посочи, че партията била подложена на „жесток бой
Коментари Харесай

БСП и ВМРО виждат победа в решението на КС за Истанбулската конвенция


Корнелия Нинова уточни, че партията била подложена на „ нечовечен пердах от свои и чужди” през последните месеци поради конвенцията

Българската социалистическа партия и Патриотите виждат победа в тълкувателното решение на Конституционния съд, че Истанбулската спогодба опонира на българската Конституция.

Решението на Конституционен съд публично излезе през днешния ден, само че за него се знаеше импровизирано още през вчерашния ден.

„ Разумът и правото победиха над непознатите ползи и послушанието”, съобщи водачът на левицата Корнелия Нинова пред публицисти в Казанлък. Тя дефинира решението на Конституционен съд като победа за българския народ в отбрана на националните ни полезности.

Тя обърна внимание, че в това време левицата ще продължи да се бори против насилието над дами и деца.

В същото време Нинова уточни, че мненията на правосъдния министър Цецка Цачева и на външния министър Екатерина Захариева за Истанбулската спогодба са показателни за отношението на държавното управление към документа.

Накрая Нинова благодари на сътрудниците си, които са застанали зад нея, тъй като през последните 5-6 месеца партията била подложена на „ нечовечен пердах от свои и чужди”.

От Вътрешна македонска революционна организация също разпространиха своя позиция за решението на Конституционен съд, озаглавена „ Спирането на Истанбулската спогодба – победа за Вътрешна македонска революционна организация, победа за Патриотите!”.

„ Днес съдиите от Конституционния съд на Република България демонстрираха своя висок морал и възприятие за дълг към Родината. Със своето решение те се потвърдиха като същински патриоти”, показват от Вътрешна македонска революционна организация.

Накрая позицията им приключва по този начин:

През своята 125-годишна история Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ постоянно е бранило българщината, полезностите и морала, надълбоко вкоренени в традициите и нравите на българския народ. Ето за какво ние поведохме борбата и против скандалната Истанбулска спогодба, която посредством своята философия непосредствено „ протяга ръка “ на устоите на българското общество и слага под подозрение бъдещето на децата ни.

Ето, че Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация завоюваха още една борба в името на Майка България!

България над всичко!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР