Корнелия Нинова: По-добре да се отиде на избори.По-добре е да

...
Корнелия Нинова: По-добре да се отиде на избори.По-добре е да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: По-добре да се отиде на избори

Корнелия Нинова: По-добре да се отиде на избори.

По-добре е да се отиде на избори. Така ще е по-добре за страната. Това съобщи в изявление пред БНР ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Да, когато е прав го поддържаме. Когато подвигна юмрука, бяхме първи на площада. Когато не е прав, ще го подлагаме на критика. Ние сме кардинални и против корупция, и задкулисие ще борим на всички места “, заяли водачът на социалистите.

Тя призна, че не се опасяват от появяването на нова лява партия, отпред с Ваня Григорова.

„ Ако ни е боязън, от дълго време да сме се отказали. Президентът направи няколко партии, а резултатът? Не оглави никоя, само че най-малко обществено ги поддържа. Къде е Български напредък в този момент, той сътвори Политическа партия. Под „ вдигнатия пестник и мутри вън “ – стана – „ прибрания пестник и мутри вътре “, и си разпределят страната. Това ли е смисълът?

Тя е уверена, че е „ по-добре сътрудниците да не се схванат и от сглобка за отидем към разглобка, по-добре е за България “.

Според нея тази се състоя от две неща  – боязън и лакомия. Страхът на Борисов от отмъщение какво е правил през годините и алчността за постове и пари на ППДБ.

„ Не е допустимо Българска социалистическа партия да влезе в този момент в сговор. Ние останахме единствените, които не влязохме с мафията в сговор, няма да влизаме.

Да напомня, че той, Борисов, всяка партия, която е прегърнал е унищожил – Воля, Гергьовден, Вътрешна македонска революционна организация и така нататък “

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР