"Корнелия Нинова пак лъже. Вчера предложи политиците да подпишат писмо

...
"Корнелия Нинова пак лъже. Вчера предложи политиците да подпишат писмо
Коментари Харесай

Бъчварова: Нинова лъже, че Борисов не я е подкрепил за КТБ

"Корнелия Нинова отново лъже. Вчера предложи политиците да подпишат писмо с искане за откриване на имената на политици, взели пари от КТБ. Борисов й сподели да даде писмото и ще го подпише незабавно. Тя замълча. Гледам, че на излизане споделя на публицистите, че никой не я е подкрепил - “пълно мълчание”, написа Бъчварова във Facebook.

Повод за изказването й станаха думите на Нинова след вчерашния КСНС при президента за разгласяване на полиците, свързани с банкрутиралата банка.

"Когато Специализираната прокуратура завърши следствието по КТБ, прокурорът разгласи, че са стигнали до извод, че има политици, които са получавали нерегламентирано пари. Направихме питане с молба за разгласяване на имената. Такова писмо изпратих и до профилирания съд, където се намира сега делото. Тези дни получих отговор, че не може да ми бъде предоставена такава информация, и че в случай че съдията – докладчик реши, може в обществено съвещание да ги разгласи.

В тази връзка споделих на сътрудниците, че би трябвало ние, политиците, да дадем сигнал, че сме осъзнали, че с този проблем би трябвало да се борим. Попитах дали са подготвени да се причислят в едно общо писмо, в което всички водачи да се подпишем до съда с молба за разгласяване на политиците по случая КТБ, които прокуратурата уточни. Последва безмълвие ", съобщи председателката на левицата.

"Не мога да допускам, че може да се лъже по този метод. Българска социалистическа партия в действителност имат проблем с водача си ", разяснява още Бъчварова в обществената мрежа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР