Корнелия Нинова най-после получи думата в Народното събрание и току

...
Корнелия Нинова най-после получи думата в Народното събрание и току
Коментари Харесай

Току що Нинова получи право да се изкаже и попиля властта от трибуната на НС: 10 милиарда се крадат, а 10 години Борисов...

Корнелия Нинова най-сетне получи думата в Народното събрание и одеве попиля от трибуната Бойко Борисов и властта.

Ето по-важното от това, което сподели Нинова:

„ Днес получихте още едно доказателство за промяна на цялото държавно управление и модела на ръководство. За следващ път министър- ръководителят унижи българската институция Народно заседание. 10 години в ръководството той постанова този жанр, няма държавност, няма институции, един човек взема решение еднолично въпросите.

Днес получихте доказателство, че ръководещото болшинство изтри думата морал от българския език. Вицепремиер, върху който тежат подозрения за търговия с българско поданство, е пристигнал да показа оставка и да предложи за вицепремиер човек, който посегна на най-святото - майчинството и болните деца.

Но през днешния ден получихте и доказателство за вашата мощ. Те са уплашени от вас, болшинство, което мълчи в тази политическа рецесия, е комплицирано и плахо болшинство.

Заради неговото надменност и надменност, хората излязоха на улиците и стачкуват за по-високи приходи, едно по-добро общество и метод на живот.

Нищо от това, което даде обещание държавното управление в програмата си – да не усилва налози, да подвига приходи, не е направено.

И до момента в който хората стачкуват за по-високи приходи, тази политическа мощ си подвига приходите. Знам, че в този момент ще върнете времето към Тодор Живков, Хан Аспарух. Но вие управлявате към този момент 10 години и създадохте два паралелни свята – 10 милиарда се крадат, а 50 милиона се дават за коледни надбавки. Тази оставка няма да реши проблемите. Тази оставка ще отдръпна ли налозите, ще махнете ли по-високото Данък добавена стойност за храните  и медикаментите, ще дадете ли пари на младите фамилии?

Изходът е един – оставка на цялото правителство предсрочни избори и каквото народът реши. "

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР