Корнелия Нинова коментира думите на Бойко Борисов по повод задаващата

...
Корнелия Нинова коментира думите на Бойко Борисов по повод задаващата
Коментари Харесай

Нинова обвини Борисов, че говори несвързано, Атанасова пък я попита знае ли колко струва олиото

Корнелия Нинова разяснява думите на Бойко Борисов във връзка задаващата се рецесия със зърното. По думите ѝ водачът на ГЕРБ говорел несвързани и взаимно изключващи се неща.

„ От една страна, че държавното управление от друга пита за какво с сякаш неофициална заповед митниците не  пускат да се  износя житото. Твърди, че се взимат парите от тока от НЕК, които са на бизнеса, с цел да се купи зърно и бизнеса бил измамен, а от друга, че се ограбва народа “, написа във Facebook Нинова.

Тя се обръща към Борисов, че това не са пари на бизнеса, а на българския народ, който си е платил високите сметки, като тези пари още веднъж щели да се върнат при хората, от които са взети.  

По думите на Нинова 12 години у нас са се крадяли по 10 милиарда лв. годишно. „ Днес Борисов твърди, че при ГЕРБ не е имало нито едно евро изхарчени не на място. Това е потресаваща безочливост “, написа още вицепремиерката. По думите ѝ имало депутати на Борисов, които желали всеки ден да влизат в държавното управление. „ Тъй като  желаното от вас ново държавно управление в границите на този парламент значи тъкмо това “, споделя Нинова.

Десислава Атанасова от ГЕРБ също отговори през обществената мрежа, като написа, че е безсмислено за разяснява Facebook излиянията на Нинова.  

„ Стар трик - Докато Българска социалистическа партия и Политическа партия се упрекват в корупция и се назовават мафия, Корнелия Нинова написа във ФБ за Борисов “.

Атанасова зададе и няколко въпроса на вицепремиерката, като: каква е цената на тока през днешния ден, на хляба, олиото, горивата и мобилните услуги?

„ Корнелия „ смяната “ пристигна, ти си ѝ „ министър “. Икономика към момента има ли? “, написа още Атанасова.   

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР