Корнелия Нинова категорично няма да ползва охрана от НСО заради

...
Корнелия Нинова категорично няма да ползва охрана от НСО заради
Коментари Харесай

Корнелия Нинова няма да ползва охрана от НСО заради заплахите към нея

Корнелия Нинова изрично няма да употребява защита от НСО поради отправените закани към нея и опита на жителя, заплашвал нея и президента Румен Радев с SMS-и, да нахлуе през вчерашния ден на " Позитано " 20.

 © БТА-Архив
Това съобщи водачът на левицата пред медиите в Народното събрание и се аргументира, че парите, които дават хората, не трябва да отиват за защита на политиците.Това е кардинално, каквото и да се случи, ще откажа защита от НСО, удостовери Нинова.

Тя добави, че през вчерашния ден на " Позитано " 20 са идвали, съгласно нея, от отдел " Убийства " и са разпитвали сътрудниците ѝ, които са били в директен контакт с нарушителя. Охраната, секретарката, на която се е обадил по телефона, административният шеф, който е слязъл да види какво става в тази блъсканица - те дадоха показания, тъй като са директни очевидци. Аз не съм имала контакт с него, бях си в кабинета и работех и не съм разпитвана, обясни ръководителят на левицата.
Корнелия Нинова нямала визия за какво е била определена от въпросния човек, само че си спомни, че в случаите, когато той е пускал SMS-и, е бил арестуван, дал е пояснения, признал е за отправяните закани към нея и президента Радев и е подписал сигнален протокол, че няма да се повтаря.

Не го проследявам случая, означи Нинова. Тя не правела връзка с случаите с автомобила ѝ, в единия от които самата пострада.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР