Корнелия Нинова изригна от парламентарната трибуна по темата домашно насилие

...
Корнелия Нинова изригна от парламентарната трибуна по темата домашно насилие
Коментари Харесай

Корнелия като фурия: Ще срещнете жесток отпор, ако пробутате тайно третия пол

Корнелия Нинова изригна от парламентарната естрада по тематиката " домашно принуждение " след изявление на Искрен Митев, като го нападна, че е нарекъл митинга навалица. Вие наричате митинга навалица. Ами няма да ви давам отговор дали съм говорила на мегафон и какво съм споделила. Не си и помислял да влезеш в Народното събрание, когато Българска социалистическа партия се е борила с насилието, вбесено се обърна към депутата соцлидерката.   

„ Разговорът стана прекомерно интимно и персонално, само че казусът е доста по-голям, систематичен и изчерпателен. Обществото ни е болно от липса на правдивост. Домашното принуждение е част от доста по-голям проблем – експанзията, омразата, опълчването и насилието.

„ Тези митинги избухнаха поради всичко това. Това е нещо естествено и обикновено. Те са против действието на системите на законодателна, правосъдна и изпълнителна управляващи. Хората желаят правдивост, а не човек с няколко предходни прояви да се разхожда на независимост, а 400 шева да са лека телесна щета ", сподели тя.

" Протестът беше овладян, най-малко в София, и бе използван. Издигнаха се надписи „ Истанбулска спогодба “. Дали това желаят хората на митинга? Те желаят нито една повече! Политически лица обаче се появиха там, цинично усмихнати пред протестиращите от принуждение и болежка. Бяха тия лица, цинично усмихнатите, на селфита. И митингът спря. Защо ли? ", запита Нинова, явно визирайки съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, който се появи ухилен на проявата.

Предложението на ПП-ДБ  Нинова назова зов на юридическа неначетеност и политически боязън. Определението за интимна връзка и това не го споделяме единствено ние. Кажете ми един правист, който да е споделил, че това определение става и прави работа. Всички хора ви споделиха, че това не става за битка против домашното принуждение, сподели тя.

" Свикахте Народното събрание от боязън, с цел да избълвате това недоносче политическо. Страх от обществото. Този текст не просто не оказва помощ в битката с насилието, а затруднява и блокира работата, тъй като, с цел да докажеш и накажеш насилника, първо би трябвало да докажешинтимна връзка. Това е като при прането на пари, първо би трябвало да докажеш, че са нелегално добити и след това да го съдиш за прането им ", сподели тя.

Това съгласно нея е първият формален и подмолен метод за въвеждане на еднополови връзки в България. " Ако това стане, това ще отвори вратите на доста последващи стъпки. Жалко е обаче и следното

Искрен Митов обаче упрекна Нинова, че сее ненавист по време на цялото съвещание, вместо когато види неточност в текстовете да помогне да се подобрят нещата за богатството на хората: 

" Само джендъри са ви в главата на вас! ", приключи той речта си.

" Ти не си помислял да влизаш в Народното събрание, когато Българска социалистическа партия е водила борба против домашното принуждение. " Пенчо, бре чети. Пенчо не чете! ", иронизира соцлидерката и бе безапелационна, че постоянно Българска социалистическа партия ще е срещу третия пол, друг от мъж и жена. Тя обаче, че за справедливите решения и положителните за страната, ще поддържа всички партии в Народното събрание.

Ще имате нечовечен отпор, когато пробвате да вкарвате скрито 3-тия пол, друг от мъж и жена, което е заложено в конституцията. Ще срещнете жестока опозиция, закани се Нинова.

Страшен отпор ще имате, когато по прикрит метод се пробвате да пръхвърляте уговорките на страната към фамилията, децата и обичайните ни полезности към неправителствени организации. Винаги ще имате съпротивата на Българска социалистическа партия, разяри се водачът на Българска социалистическа партия.

И добави, че за тези, които " мислят с главите си " и имат рационални решения, постоянно ще има поддръжка от страна на социалистите.  

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР